Zupa ( jedna do wyboru)
- Krem z pieczarek z grzankami z pesto pietruszkowym i mozzarellą.
- Rosół królewski z makaronem i kawałkami kurczaka.
- Tradycyjny żurek na zakwasie z jajkiem i białą kiełbasą.
Danie główne ( jedno do wyboru)
- Schab z pieca w sosie grzybowym podany z kluskami śląskimi i surówką z zasmażanych buraczków.
- Gordon blue z kurczaka z szynką i serem podany z opiekanymi ziemniakami i surówką z białej kapusty (Colesław).
- Filet rybny w sosie koperkowym podany z ziemniakami z wody i surówka z kapusty pekińskiej z dodatkami.
Zimna płyta
- Półmisek mięs pieczonych
- Ryba w sosie pomidorowo-cebulowym
- Pomidory z mozzarellą i sosem bazyliowym
- Tradycyjny śledź z cebulką
- Sałatka z kurczakiem
- Warzywa sezonowe
- Sos chrzanowy
- Pieczywo
Deser
- Pieczony sernik z sosem owocowym.
Dla dzieci
- Rosół z makaronem lub pomidorowa z makaronem.
- Panierowana pierś z kurczaka podana z frytkami, surówką z marchwi lub mizerią.
- Lody.
W cenę menu wliczona jest kawa, herbata, woda mineralna z cytryną.