RESTAURACJA WIARTEL

MENU OKOLICZNOŚCIOWE 120 ZŁ/OSOBA III DANIA GORĄCE

Zupa (jedna do wyboru)

  • Krem z białych warzyw z płatkami bekonu.
  • Rosół z makaronem, warzywami julienne i pieczonym kurczakiem.
  • Krem serowy z pulpecikami mięsnymi.

Danie główne (jedno do wyboru)

  • Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym podane z pieczonymi ziemniakami w ziołach i bukietem kruchej sałaty z dodatkami.
  • Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i szpinakiem w sosie serowo-śmietanowym podana z ziemniakami opiekanymi i bukietem sałat z sosem vinegret.
  • Zrazy wołowe w sosie własnym podane z kopytkami własnego wyrobu i surówką z czerwonej kapusty.

Zimna płyta

  • Półmisek mięs pieczonych
  • Półmisek pasztetów: mięsny – warzywny
  • Śledź w trzech odsłonach: w oleju z cebulka, w śmietanie, w salsie pomidorowej
  • Tortilla warzywna
  • Sałatka grecka z serem feta
  • Jajka faszerowane
  • Sałatka z serem pleśniowym i rukolą
  • Sos chrzanowy, sos żurawinowy
  • Pieczywo

Bufet słodki

  • Rafaello.
  • Ciasto porzeczkowiec.

II Danie gorące (jedno do wyboru)

  • Krem z pieczonej papryki.
  • Zupa gulaszowa.

Dla dzieci

  • Rosół z makaronem lub pomidorowa z makaronem.
  • Panierowana pierś z kurczaka podana z frytkami, surówką z marchwi lub mizerią.
  • Lody.

W cenę menu wliczona jest kawa, herbata, woda mineralna z cytryną.

Wersja do pobrania